Tel: 076 - 765 00 01

Vad kan jag göra för dig?

Vad vill du att dina besökare, läsare, kunder, ska veta - tycka - känna om dig?

Dessa frågor använder jag mig av dagligen. Vare sig jag har strategi-brainstormingmöten eller är mitt uppe i en fotografering. Den känsla du förmedlar i dina bilder kan vara avgörande om en potentiell kund kontaktar dig, eller den förväntning personen har. Som fotograf med bakgrund som grafisk formgivare kan jag hjälpa dig hela vägen med din bildkommunikation. En bild ska kommunicera det du vill förmedla och betona just den känslan.

Ofta arbetar jag tillsammans i projekt med grafiska formgivare, skribenter och projektledare. Ibland med företags inhouseavdelning eller helt i egen regi. Välj det som passar dig. Mitt nätverk gör att jag kan ta stora som mindre uppdrag av olika karaktär.

 

Välkommen att göra en kostnadfri offertförfrågan

*