Tel: 076 - 765 00 01

Portfolios Porträtt

Björn Ranelid

Fotograferade Björn Ranelid inför en konferens och kick-off. En mycket intressant man med åsikter om det mesta och en röst som aldrig slutade att berätta.

HappyGunhild

Med vässad, kraftfull, personlig, modig, engagerad och passionerad penna skriver Lena Bjerfalk om livsstil, interiör, porträtt och livsberättelser. Jag fick förmånen att hjälpa henne med bilder till hennes marknadsföring och blogg.

happygunhild.se 

Kurby G

Jag träffade australiensaren Kerby G på ett hostel i Zagreb. Dagen innan hade jag gått förbi en undanskymd gränd med ordentlig karaktär.

Över en kopp kaffe frågade jag honom om jag fick fotografera honom och fick svaret "Let´s do it!".

 

Kurby G

Hår och Nagelbandet

Hår och nagelbandet är en kreativ och spännande salong i Örebro. Tillsammans gjorde vi bilder för vinterskyltningen.

Maja Quarfort

Ibland får jag bilder för mina ögon som jag bara vill fotografera. Bilens ägare pratade jag med under ett meet i Vadstena, som blev glad direkt av att få visa upp sin klenod.

Maja träffade jag på en rökig rock-klubb i Mjölby, en tjej som rynkar överläppen när hon skrattar och är genuint schysst.

Johan Augustin

Johan är både journalist och modell. En sommar hjälpte jag honom med nya portfoliobilder.

Farmor Eva

Hon satt alltid där i fönstret när jag kom. Korsorden och skvallertidningarna på bordet. Lika vänlig och nyfiken på att höra om det senaste i mitt liv. Vi pratade om allt. Att ha en bild på dig Farmor är givet. Du betyder fortfarande så mycket för mig, fast att jag nu pratar med dig på annat sätt.

En dag var jag med hela dagen, dokumenterade. Kl. 12 sov alltid Farmor middag några timmar.