Tel: 076 - 765 00 01

Kunder

Atlas Copco
AQ analys
Best Western
Grythyttans Whisky
Hebab
ICA
IT-mästaren
Kilsbergen konferens och lodge
KPMG

LO
Länsstyrelsen i Örebro
Mälardalens högskola
Möller bil
Nethouse
NPP-Reklambyrå
One Day Interact
Promedia (Nerikes Allehanda m.fl)
Robotdalen

Shepherd Reklambyrå
Skandia
Svenska Spel
Swedbank
Textilia
Örebrokompaniet
Örebro läns landsting
Örebro Science Park
Örebro Universitet
M.fl.

asapatrik

Åsa Öberg, Patrik Gunnarsson -  Primärvården, Örebro läns landsting

Terése är en kul och inspirerande person att jobba med. Hon har förmågan att få människor att slappna av, vilket är en styrka för en fotograf. Vi uppskattar hennes energi, flexibilitet och kreativa idéer, dessutom levererar hon alltid bilder av hög kvalitet.

ICA_MG_0273

Tommy Therorén - ICA

Terése hjälpte oss med att fotografera dokumenterande bilder i vår butik till en välkomnande entré. Roligt att se hur Terese arbetade med energi och värme. Personalen som egentligen inte ville vara med på bild tyckte helt plötsligt att det var riktigt kul och bjöd på sig själva. Bilderna känns levande och jag blir glad varje gång jag ser dem. Slutresultatet har blivit en "snackis" både bland personalen och mina kunder.

Robert1

Robert Johansson -  Best Western

Vi har anlitat Terése för att fota våra nya miljöer i vår frukostmatsal, lobby och reception samt våra nya hotellrum. Att fota hotellrum är en konst, och det finns ett fåtal fotografer som klarar av att göra detta bra. Hon har även fotograferat porträtt åt oss till vår säljbroschyr och även vår härliga frukostbuffé. Terese är verkligen en av dem som gör detta med mycket gott resultat - alltid med ett leende och så skrattet nära till hands vilket också syns i det hon levererar - glädje över sina bilder. Det är mycket lätt att arbete med henne och hon är väldigt lyhörd för de önskemål man kommer med.

Vi kan varmt rekommendera Heart and Soul - Terese Andersson som fotograf och kommer anlita henne vid flera tillfällen i framtiden.

jessica

Jessica Karlsson -  Robotdalen

Sedan tre år tillbaka anlitar vi Terése för porträtt-, produkt- och eventfoton och får alltid ett brett urval av trevliga bilder att välja bland. Terése läser snabbt av situationen, tar egna initiativ och komponerar kreativa och intressanta bilder utifrån mina behov som kund.